Derfor går jeg på Teknisk Skole
Jeg har drømt om at være kok siden 6. klasse
Min drøm opstod efter folkeskolefaget hjemkundskab. Da jeg gik på efterskole kom jeg ud på Lustrupholm v. Ribe Vikingecenter, hvor jeg var i køkkenet. Det var megafedt.
Efterfølgende kom jeg i praktik på Restaurant Sælhunden i Ribe. Sommeren over var jeg så køkkenmedhjælper i restauranten. Derefter kom jeg i mesterlære og startede på Rybners Tekniske Skole.
Min drøm?
Jeg vil meget gerne være selvstændig en dag. Jeg ved dog endnu ikke hvordan og hvorledes endnu – men det kunne være fedt at gå efter det mål.
Det bedste ved kokkefaget er
Det er meget rart at man skiftevis har praktik og skole.
Så du er både i køkkenet og har teori. Det er dejligt, at det er blandet på den måde.
Hvad skal man overveje, før man bliver kok?
Man skal virkelig brænde for faget, fordi der er lange arbejdstider og så er der bare ikke tid til alt mulig andet. Der er både lange hverdagsvagter, men så sandelig også weekendaftener. Så man skal virkelig ville det 100%.
Det sjoveste er
Vores studietur var virkelig sjov. Vi var i Tønder, hvor vi var ude og se køer, og vi fik lov til at bage med forskellige meltyper. Vi hyggede os bare. Det var en fed oplevelse.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Få nyt om studielivet på vores ungdomsuddannelser og information om uddannelsesvalg.
Optagelse på Rybners Tekniske Skole
Vil du starte på en erhvervsuddannelse på Teknisk Skole?
Find din uddannelse
Kontakt os og få svar på dine spørgsmål. Vi har svar på alt fra undervisningsmiljøet til indholdet på uddannelserne.